marți, 4 martie 2014

Lista cu cateva firme tepare din Romania

Urmariti o lista cu cateva din firmele tepare din Romania care promit un loc de munca in strainatate, va cer banii dar nu va ofera nimic in schimb, ramaneti cu banii dati si atat!

1. S.C.Saisonarbeitskraefte Deutschland S.R.L ARAD, Pta. Luther,Nr.1
2.Adrian Jugănariu, de 36 de ani, din Craiova
3. Maria Sâncrăian, Francisc Kadar şi Mirel Tomuţa, Vasile Stan din Livada şi Vasile Lupăştean.
4.TEPARUL ALIN HOSU. Cheama oameni in Italia.
5. CARAZA DAN CONSTANTIN 22 ANI ,LEHADUS GHEORGHITA 38 ANI DIN BACAU SI ACOLITII LOR DIN CONSTANTA. ATENTIE LA FIRMELE PATRONATE DE ACESTI SINISTRI IMPOSTORI: SC AUTOTRANS SERVICE MIRCEA VODA, SC CARAZACONSTRUCT GALATI, SC MEGA BLOC SATU NOU MEDGIDIA,SC COS AND CONSTRUCT MIRCEA VODA,SC GELAR SRL BACAU
6. Avocatul Dragos Cosmin Banu din Baroul Bucuresti
7. Ivacsony Sandor=Arbeiten Landwirtschaf (renke_renke este Id lor mess)
8. Ioan Nistor-Vicovu de Sus-Suceava
9. tasolutia@yahoo.comunitate–OPRISONI IONUT ADRIAN
10. Gheorghe R. şi Petruţa D-Râmnicu Vâlcea
11. GRUIA GHEORGHE
12. ABM CONCEPT SRL
13. AD Recruiting Sibiu
14. AMG PERSONNEL CONSTANTA
15. Anemary Travel Iasi
16. ARBAIT JOB
17. BACKERSKY PROJOBS DIN TIMISOARA
18.Business Activ Consult

19. SC. general work force srl
20. COM INVEST (www.com-invest.org)
21. CONTINENT WORK SRL
22. danfil din BRASOV
23. SC Eurolife Consulting din Bucuresti
24. EUROPEAN JOB EXPERIENCE din Timisoara
25. EUROPA JOBS din Iasi.
26. Eurocop SRL din craiova

27. SC EXCLUSIVE EMPLOYMENT AGENCY SRL
28. EUROINFOJOBS si NTIS(New Time International Services)
29. IMM OFFICE JOB cu sediul in Bucuresti
30. FALCON ALIAS RAMONA PLOSCARU
31. Find Job SRL
32. GEEA RECRUTING
33. GI&VMC PROFESSIONAL CAREER
34. Global Recruting Tg.Mures
35. Good Work Man
36. Kronos Holding SRL, cu sediul in Bistrita, pe strada Ursului, nr.12-14
37. MAV RECRUITMENT SRL
38. mro global consulting din iasi
39. NEW JOBS OPPORTUNITY DIN CALARASI
40. Orlan sro/ Cehjob
41. S.C. Personalvermittlung srl
42. PROFIJOBS DIN TIMIS
43. PROFIJOBS DIN BRASOV
44. ROMPLANET INVEST GRUP SRL
45. Agentia SC Rokolex Company SRL cu sediul in Drobeta Turnu Severin
46. ROMANIA LAVORO
47. SC Tehnic Consult sau SC Enide SRL
48. TRANSIT JOB CONSULTING SRL din tulcea
49. Vermi Lung pe str Iuliu Maniu
50. Trabah, societate administrată de Alina Poclid. Iniţial, firma îşi desfăşura activitatea în Iaşi, însă a fost nevoită să şi-o mute în Galaţi, unde a deschis o filială, în urma numeroaselor plângeri.
51. FIRMA TRANSILVANI JOB SAU FIRMA NET REVELATION DIN TARGU MURES
52. West medical job din Arad
53. Work Experience
54. World Recruiting SRL Botosani
55. SC PLASARE TERITORIALA A FORTEI DE MUNCA SRL din Timisoara.

56. Sc Erfolgs Orienterte Vermittlung SRL cu sediul in Brasov ,str. Grigoras Dinicu Nr. 5, et1, ap 6
57. Activ Fresh din  Bucuresti
58. Labor Market Brasov
59. SC Empire Conection SRL , a avut sediu in Zalau , in prezent (11.03.2014) au sediul in Timisoara Blv. 16 Decembrie 1989 , fosta locatie a teparilor de la punctul 55) .
60. BRAUHAUS BERLIN GmbH
61. Dcs Manpower Corporation
62. AGGE CONSTRUCT din BACAU
63. PF Grigore Stelian , promite locuri de munca in diferite tari fara comision, cere o suma mica: 25- 30 Ron si se face nevazut! 
64. SC Tehnic Job Consult SRL din Bucuresti. Percep comisioane enorme, peste 1000 de euro si se fac nevazuti
65. Topaz Blue  si toate firmele administrate de Adrian Park
66. RUBY RED ROMANIA LIMITED
67. EMERALD GREEN CONSULTANCY LTD 
68. NTG TRAINING LTD.
69. Business Activ Consult
70. REFURBISHMENT LONDON COMPANY LTD
71. Euro Staff Solution SRL 
72. Work Experience
73. s.c exclusive employment agency s.r.l. din Bucuresti vasile conta nr.8-10, fosta firma de la pct. 19

sursa 1: 
http://consilierjuridicgermanoroman.com

sursa 2: persoane care au fost tepuite

15 comentarii:

  1. Pai daca nu au frica de nimeni, cum sa nu tepuiasca.Citeste cineva din Romania, politia fiscala,cineva care sa ii ia la bani marunti...ma indoiesc.E bine sa colaborezi direct cu neamtul, eu de 2 ani de cand sunt aici, am dat peste oameni seriosi cu fricaaaaa de fiscccc :))))), da...le este teama nemtilor, ca intra la puscarie daca au comis greseli legate de personalul angajat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tomas Daniela si Christian Salletmaier-300 Eu ca-ti asigura un loc de munca..apoi dupa ce ai platit comisionul, adio bani si loc de munca..familia afla ca nu te intorci si tu aflii ca nu te mai vor..

    RăspundețiȘtergere
  3. tare mult imi doresc sa aflu si eu pe ce criterii / dovezi, s-a facut aceasta lunga lista?! sursa fiind reprezentata de vesnicele plangeri de pe internet a tuturor invidiosilor, analfabetilor si idiotilor care vor totul gratis? comision de mediere nu inseamna loc de munca garantat. reactionez astfel pentru ca am citit in aceasta lunga lista numele unei firme serioase, despre care stiu concret ca este serioasa. asa este romanul, vrem tot ajutorul de pe pamant, dar gratis, toti ar trebui sa lucreze pentru noi fara vreo pretentie financiara, iar logistica, matrerialele folosite, resursele umane si materiale, trebuiesc suportate de firmele respective, altfel este "teapa"! Eurostaff Sollutions este o firma serioasa si joaca cu toate cartile pe fata inca de la inceput. chiar explica in detaliu fiecare aspect inainte de a semna un contract. eu am reusit prin dansii sa obtin un loc de munca real in U.K.. cand am sustinut interviul, direct cu angajatorul, in sala erau "bunicuti" de peste 50 ani plus cativa indivizi care, iertat sa-mi fie, erau doar putin deasupra unei primate. asa gandeste romanul, "am platit comision, asta inseamna ca am deja munca afara, cand plec?!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule utilizator....angajatorii de obicei platesc comisioane grase firmelor intermediare pentru logistics,resurse umane,etc.Firmele de intermediere care se respecta si care au intradevar o baza de date solida cu angajatori din strainatate nu percep comision de la viitori angajati.Dar cel mai bine fratiilor daca stapaniti cat de cat limba tarii unde urmeaza sa lucrati este bine sa va cautati singuri de lucru si sa trimite-ti e-mail-uri direct la angajatori.

      Ștergere
  4. Feritiva de avocatul Banu Dragos Cosmin. Este un MARE HOT !!!!!
    Contul sau la BCR si nu numai este cu avertisment de frauda !! Acest lucru se poate verifica si mai ales cautati sa vedeti cati pacaliti sunt deja. Inseala oamenii de ani de zile !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce stiti despre firma global transport srl?Am gasit anuntul lor pe internet ca ofera locuri de munca.

    RăspundețiȘtergere
  6. care stie de un anume SLADJAN CALDARE din droberta turnu severin care zice ca este reprezentant al firmei ADECCO UK@IRELAND

    RăspundețiȘtergere
  7. Atentie la : SC QMV SRL CLUJ ,
    Atat timp cat statul roman NU interzice sau NU se lasa cu ani grei de puscarie pentru anumite persoane, sa mai NU infinteza firme , tepele vor curge . Oamenii sunt disperati , vor servici . Personal ma numar printre ei . Proaspat tepuit , contract facut cu ei in august 2014 . Vreau sa muncesc NU sa fur / insel cum face aceasta Anca Deac , mai nou ( in prezent ) Bodea - Deac Ana-Adela administrator SC QMV SRL Cluj . Tot ea este implicata sau a fost si la : Sc Colosseumulul Muncii Externe SRL , Sc Job Select Srl , Job Direct , Job Factory . Acum este administrator la SC QMV SA Cluj str. Motilor Nr 35-37 CUI 32241155 , nr J12/2818/2013 . Am aflat toate astea foarte simplu ( numai politia NU poate afla ) . Mai nou operaza altfel . Un contract de consultanta 475 ron prin firma SC Job Professional Consulting SRL si 85 ron contract mediere cu SC QMV SRL CLUJ . Si desi aplici pt. sofer ( exemplul meu ) te suna/iti ofera macaragiu , etc ( pt. acoperire ) . Contractul expira ..ramai fara bani , simplu . In plus medierea costa 85 lei . Doar acei bani ii poti recupera ( 85 lei ) daca esti dispus sa faci iar multi Km. drumuri pe la politie , etc, restul 475 pa pa , au fost ...consultanta . Inteligent nu ?? P.S . Iti doresc ca sumele luate prin tepe ( inmultit cu 3 ) sa le dai pe sanatatea celor dragi . Sper sa te vad la stirile orei 17 . Sa fii blestemata si tu si cei ce inchid ochii la magariile tale !!

    RăspundețiȘtergere
  8. Global Employment Solutions din Oradea sunt Tepari!!!! Eu si prietenul meu am făcut contract de mediere unde am platit destul de mult plus drum si acte, Iar ei ne.au promis la sigur un loc de munca într.o fabrica din UK, doar ca nu am mai răspuns la telefon si nu am sunat o data ci in fiecare zi si mereu ne da pe ocupat, a trecut de mult data cand trebuia sa plecăm si niciun răspuns.Nişte nemernici...aveţi grijă!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Firmele de mai sus apar si in asa in ofertele de munca de pe Tjobs.ro ...Olx.ro si tocmai.ro cele 2 din urma au fuzionat de curand mare grija unde aplicati cu CV si la ce firma , mai bine cautati pe Google... sunt destul de multe pagini cu informatii de la cei care au cazut in plasa acestor impostori fara scrupule !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna!
    Ati auzit ceva de MS wranghel?

    RăspundețiȘtergere
  11. Dar de FRONTERRA RECRUITMENT stie cineva daca sunt tepari sau nu?

    RăspundețiȘtergere